Wanden en deuren

Transformeer je overkapping

Transformeer je terrasoverkapping in een sfeervolle tuinkamer met onze zijwanden en deuren.

Transformeer je overkapping eenvoudig in een tuinkamer met glazen zijwanden in verschillende uitvoeringen en/of glazen schuif- of draaideuren. Hierdoor kun je het hele jaar door beschut genieten van het buitenleven en creëer je een extra leefruimte die naadloos aansluit op je huis en tuin.

Door de zijwanden toe te voegen aan jouw terrasoverkapping, geniet je van een comfortabele en beschutte plek om te ontspannen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw terrasoverkapping om te toveren tot een sfeervolle tuinkamer.

onze Schuif- en draaideuren

Maak je overkapping compleet

Met onze sliding doors creëer je een volledig afgesloten ruimte die toch een open en luchtige sfeer behoudt. Ook de draaideuren zijn ontworpen om naadloos op te gaan in het ontwerp van je terrasoverkapping en bieden gemakkelijke toegang tot je tuinkamer. Beide opties zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Hebben we je

Interesse gewekt?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Geniet van het buitenleven, wat het weer ook doet.

Geniet u graag van het buitenleven op uw terras, maar wilt u niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden? Met de glazen schuifwanden van Hefra Terrasoverkappingen geniet u het hele jaar door van uw terras, ongeacht de weersomstandigheden.

De glazen schuifwanden zijn eenvoudig te plaatsen en voorzien uw overkapping van een open of juist dichte zij- of voorwand. Hierdoor kun je altijd beschut zitten en genieten van het buitenleven, ongeacht het weer. De perfecte aanvulling om jouw (bestaande) overkapping compleet te maken.

Deuren en wanden op maat

  • Verschillende afmetingen
  • Schuif- en draai oplossingen
  • Professionele montage

meer dan 20 jaar ervaring

We kunnen meer dan je denkt

Onze wanden en deuren zijn beschikbaar in standaard of maatwerk, zodat we altijd een geschikte oplossing kunnen bieden voor jouw terrasoverkapping of binnenruimte. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en samen de perfecte oplossing te vinden.