Zonwering

Verzekerd van comfort

Met screens en plissé zonwering ben jij de baas over je eigen comfort.

Onze screens en plissé zonwering bieden de perfecte oplossing om te genieten van je tuin zonder last te hebben van de zon of wind. Onze zonwering is bestand tegen vocht en eenvoudig te monteren, zodat je onbezorgd kunt genieten.

Maar onze zonwering biedt meer dan alleen bescherming tegen zon en wind. Het zorgt voor een moderne en complete uitstraling. Onze zonwering is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden.

screens en plissé

Maak het zo aangenaam als je zelf wilt

Als je op zoek bent naar zonwering voor je overkapping of raampartij, heeft Hefra verschillende opties beschikbaar. Onze screens en plissé zonwering zijn bestand tegen vocht en eenvoudig te monteren. Met deze zonwering kun je optimaal genieten van je buitenruimte, zelfs op warme dagen.

Hebben we je

Interesse gewekt?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Over onze zonwering

  • Verschillende kleuren
  • Eenvoudige montage
  • Op maat te bestellen

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

We kunnen meer dan je denkt

Op zoek naar zonwering voor je terras of overkapping? Hefra Sunrooms heeft verschillende opties beschikbaar. Met verschillende soorten screens en plissé zonwering die bestand zijn tegen vocht en eenvoudig te monteren zijn kun je altijd volop genieten van jouw buitenruimte.