Overkappingen

Maak buiten speciaal

Geniet van het buitenleven, het hele jaar door, met de prachtige terrasoverkappingen van Hefra Sunrooms.

Bij Hefra Terrasoverkappingen begrijpen we dat je wilt genieten van je buitenruimte, ongeacht de weersomstandigheden. Daarom bieden we hoogwaardige, zelfdragende aluminium terrasoverkappingen aan die zijn samengesteld uit de beste materialen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Onze terrasoverkappingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, maar ook onderhoudsvrij. Dit betekent dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw overkapping. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. Omdat een overkapping veelal maatwerk is, is het handig om een afspraak te maken.

Aluminium terrasoverkapping

De standaard van Hefra

Hefra terrasoverkappingen hebben een duurzaam aluminium frame in meerdere kleurstellingen en afwerkingen. Keuze uit standaard afmetingen of een overkapping op maat, zowel losstaand of tegen de gevel van huis of schuur. Inclusief professionele montage of doe het zelf met een uitgebreide montagehandleiding.

Hebben we je

Interesse gewekt?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Robuuste kwaliteit en bestand tegen zware weersomstandigheden.

De terrasoverkappingen van Hefra hebben een robuust en duurzaam aluminium frame dat bestand is tegen grote overspanningen. Het frame is verkrijgbaar in gebroken wit, antraciet en zwart. De coating van het frame heeft een dikte van 80MU en behoudt zo tientallen jaren lang zijn kwaliteit.

Zowel de zijliggers als de tussenliggers hebben een afmeting van 60mm x 90mm, waardoor een stevige constructie ontstaat. Onze overkappingen zijn ontworpen om een sneeuwbelasting van 28 cm te kunnen dragen en daarmee zeer bestand tegen zware weersomstandigheden.

Overkappingen op maat

  • Hulp bij kleur en design
  • Professionele montage
  • Uit te breiden met opties

meer dan 20 jaar ervaring

We kunnen meer dan je denkt

Ben je op zoek naar een specifieke afmeting of constructie voor je overkapping? We helpen je graag je wensen in vervulling te brengen. Kom op bezoek in onze showroom zodat we samen kunnen kijken naar de perfecte oplossing.