montage

Laat je overkapping professioneel monteren door ons team, voor een zorgeloos en perfect resultaat.

600+

overkappingen gemonteerd

Hefra heeft al meer dan 600 overkappingen gemonteerd voor tevreden klanten door heel Nederland. Met onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van zaken zorgen wij voor een vakkundige montage en een perfect eindresultaat zodat je volop kunt genieten.

15+

JAREN AAN ERVARING

Onze ervaren monteurs zorgen voor een vakkundige montage van uw terrasoverkapping, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe buitenruimte. Of het nu gaat om een terrasoverkapping of een opbouw, wij leveren maatwerk oplossingen die aan al je wensen voldoen.

Heb je twijfels over de montage? Laten doen door onze professionals of liever zelf aan de slag? Wij adviseren je graag bij jouw keuze.

WE BEGRIJPEN dat

Het monteren van een overkapping

een uitdagende klus kan zijn. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen voor professionele montage door ons eigen montageteam. Ons team heeft jarenlange ervaring in het monteren van overkappingen en zorgt ervoor dat jouw overkapping vakkundig wordt geplaatst.

Toch liever zelf monteren?

Mocht je er echter voor kiezen om de overkapping zelf te monteren, dan leveren wij bij iedere overkapping een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde materialen. Deze handleiding bevat stap-voor-stap instructies die je door het hele montageproces begeleiden.

ONZE DIENSTEN

Ontzorgen je volledig

Onze monteurs monteren jouw terrasoverkapping efficiënt en veilig, met minimale overlast voor jou als klant. We nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de installatie precies is zoals je het wilt, en we zorgen ervoor dat alles netjes en schoon wordt achtergelaten wanneer de montage voltooid is.

Professionele montage

Door talloze plaatsingen op heel veel verschillende plekken en ondergronden is ons haast niets te gek.

5 jaar garantie

Op iedere overkapping zit standaard 5 jaar garantie. Omdat we weten dat het met dit materiaal wel goed zit.

Ervaren monteurs

Monteurs met ruim 15 jaar ervaring zorgen ervoor dat je overkapping staat als een huis.

Doe-het-zelf montage mogelijk

Met een duidelijke montage handleiding en meegeleverde materialen is dit ook een optie.