Verlichting

Creëer een unieke sfeer

Verrijk je buitenverblijf met sfeervolle, warme en dimbare inbouw led-verlichting.

Verlichting kan een groot verschil maken voor de sfeer en uitstraling van uw overkapping. Bij Hefra bieden we inbouw LED-spots inclusief dimmer en transformator aan om je overkapping te verlichten zodat er altijd voldoende licht aanwezig is.

Je kunt tot 24 spots op 1 dimmer aansluiten voor de gewenste lichtopbrengst en sfeer. Of je nu buiten wilt genieten van een boek of een gezellige avond met vrienden, onze verlichting zorgt voor de perfecte warme ambiance die je zoekt.

sfeervolle verlichting

Creëer de perfecte sfeer

Creëer eenvoudig de perfecte sfeer met de inbouw ledspots van Hefra Sunrooms. Met de dimmer kun je de intensiteit van het licht aanpassen aan jouw stemming. En het beste van alles? Je kunt tot wel 24 spots op 1 dimmer aansluiten om de perfecte ambiance te creëren. We adviseren je graag in je keuze om de ideale verlichting voor jouw overkapping samen te stellen.

Hebben we je

Interesse gewekt?

Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee!

Verlichting op jouw manier

  • Sfeervolle inbouwleds
  • Tot 24 stuks op 1 dimmer
  • Dimmer en trafo inbegrepen

MEER DAN 20 JAAR ERVARING

We kunnen meer dan je denkt

Met onze led inbouwverlichting zijn er talloze mogelijkheden. Er is dus altijd een oplossing op maat voor jouw terrasoverkapping of binnenruimte. Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en samen de perfecte oplossing voor jouw situatie te vinden.